Har du ont i Kroppen? Eller vill du gå ner i Vikt?

Jag hjälper er i Sundsvall, Timrå och övriga delar av landet


Mitt koncept

I dagens stressade samhälle är det svårt att få ihop livspusslet. Många är trötta, utarbetade och stressade samt har ont i kroppen. Det leder ofta till snabbmat eller halv/helfabrikat och i många fall hoppar man över måltider för att man har inte tid. Barnens aktiviteter, städ, tvätt, handling, räkningar, familjen, det är mycket som ska hinnas med varje dag. Och vad prioriterar man sist av allt? Jo, sig själv.
Ofta vet vi vikten av bra kost och motion, men det är svårt att få till. Jag finns här för att ge dig den hjälpen som just du behöver på din resa, oavsett om det handlar om ett bra kostschema eller lite extra motivation.
Mitt koncept handlar om att bli den bästa versionen av sig själv. Att bli piggare, gladare och mer hälsosam.
Jag är med dig under hela resan och stöttar och coachar dig till dina mål. När motivationen tryter, det är då jag behövs som mest!
Jag kombinera näringsprodukter från Herbalife Nutrition i kombination med vanlig mat, rörelse, mindset och personlig coachning. Herbalifes produkter är kvalitetssäkrade från jord till bord och har vunnit flera utmärkelser och är störst i världen inom kategorin måltidsersättare och proteintillskott.
Konceptet passar alla och jag skräddarsyr ett kostschema utefter dina behov. Vill man ha en förändring så är det 80% kost och 20% träning. Det går inte att enbart träna sig till resultat. Eller ännu värre - svälta sig till resultat. Jag hjälper dig med vad som krävs för att gå ner i vikt eller undvika ont i kroppen.
Produkterna kan användas på olika sätt utifrån dina mål t.ex.
  • Mer energi
  • Berika den vanliga maten med mer näring
  • Ge kroppen den näring den behöver
  • Skapa balans mellan kolhydrater, protein och fett
  • Minska söt/saltsug
  • Justera vikten/gå ner i vikt
  • Bättre träningsresultat
  • Goda bakverk utan mjöl och socker
  • Enkla mellanmål 
  • En snabb måltid i farten
Gå ner i vikt Ont i kroppen Sundsvall Timrå

Min resa

Först och främst vill jag poängtera att detta inte är någon bantning eller diet. Det handlar om en livsstilsförändring och att man själv behöver vara motiverad att förbättra sin hälsa och gå ner i vikt. Allt börjar med att få i sig rätt mängd näring i en bra balans.

Jag började min egen resa i september 2019 efter en sommar som hade bjudit på extra allt i form av snacks, onyttig mat och alkohol.

Idag arbetar jag med att hjälpa människor i Sundsvall, Timrå och övriga Sverige på deras resa mot ett bättre mående, både fysiskt och psykiskt. Genom coachning, aktivitet och motivation kommer du kunna bli den bästa versionen av dig själv.

Jag arbetar med ett helhetskonceptet inom hälsa utefter CHAMP

Coachning

Hälsa 

Aktiviteter

Motivation

Personlig utveckling